Autorilta ulkovalaistuksen omaisuudenhallintaa Suomen kuntasektorille!

Autori Road Lighting -tuotteen kysyntä on kovassa nousussa! Suomen kuntien ja kaupunkien katujen ylläpidosta vastaavat yksiköt tehostavat toimintaansa ja käyttävät yhä useammin Autorin tarjoamaa sähköistä ulkovalaistuksen omaisuudenhallintajärjestelmää ja mobiiliratkaisua valaistuksen hoidon ja kunnossapidon tehostamiseksi.

Olemassa olevan valaisinrekisterin tuominen Autoriin on suoraviivaista ja Autori Road Lighting -toiminnallisuudet ovat optimoituja juuri valaisinomaisuuden hallintaan ja kenttätyötehtäviin. Vikahavainnot ja hoitotoimenpiteiden yksityiskohtaiset tiedot ovat sidottuja kohteeseen ja aina helposti saatavissa maastossa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tehdyt toimenpiteet, kuten keskustarkastukset, maadoitusmittaukset ja pylvästarkastukset, tallennetaan räätälöidyillä toiminnoilla suoraan omaisuudenhallintajärjestelmään, joka näin ollen aina pysyy ajan tasalla.

Jos et vielä käytä Autori Road Lighting tuotetta, niin ota yhteyttä. Valaisinomaisuuden hallinta on nyt entistä helpompaa.

#tievalaistus #vagbelysning #kuntaliitto #kaupunki #kunta #kunnat #kunnossapito #roadmaintenance #autori

Takaisin