Ny Produkt! Autori Väginfo – för alla som jobbar med drift och underhåll av Sveriges vägar.

Autori Väginfo är en unik fältapplikation som visualiserar statlig vägdata tillsammans med vägnätsanknytning i form av Löpande längd. Användarens aktuella position visas på kartan samtidigt som positionen anges i form av länstillhörighet, vägnummer och dess löpande längd i såväl med- som motriktning.

Med Autoris kartverktyg kan användaren söka en godtycklig position på kartan genom att ange Löpande längd, Sweref koordinater eller som en allmän positionssökning. Användaren kan även se närmsta tillgängliga bro, löpande längd, Sweref koordinater eller samlad statlig vägdata (NVDB) för ifrågavarande sträcka samt visualisera en stor mängd relevant statlig vägdata på kartan, till exempel leveranskvalitetsklass, slitlager, driftområden, ÅDT och ytterligare ett stort antal väsentliga dataprodukter.

Autori Väginfo är utvecklad för att hjälpa vägaktörer i vardagen! Verktyget är gratis att testa och enkelt att använda. Om detta verkar intressant, tveka inte att kontakta oss på , så fixar vi en licens.

Mera information hittas från https://lnkd.in/dNZ99PP

Kontaktuppgifter:

Takaisin