Nya Premiumfunktioner! Autori Basic Premium – för alla som behöver flexibla registreringar av åtgärder och observationer längs vägen

Med våra nya Premium-funktioner till Autori Basic möjliggörs nu även vägnätsanknutna flexibla registreringar av t.ex. observationer eller åtgärder. Användaren skapar fritt sina egna knapptryck efter behov som punkt- eller sträckaföreteelse, och kan även ta en bild eller skriva ytterligare kommentarer kopplade till dessa. Allt från ett och samma verktyg. Till Basic Premium hör även en webbtjänst varifrån insamlat material från fält kan fås ut i olika lämpliga format.

Autori Basic är en unik fältapplikation som visualiserar statlig vägdata tillsammans med vägnätsanknytning i form av Löpande längd. Användarens aktuella position visas på kartan samtidigt som positionen anges i form av länstillhörighet, vägnummer och dess löpande längd i såväl med- som motriktning.

Med Autoris kartverktyg kan användaren söka en godtycklig position på kartan genom att ange Löpande längd, Sweref koordinater eller som en allmän positionssökning. Användaren kan även se närmsta tillgängliga bro, löpande längd, Sweref koordinater eller samlad statlig vägdata (NVDB) för ifrågavarande sträcka samt visualisera en stor mängd relevant statlig vägdata på kartan, till exempel leveranskvalitetsklass, slitlager, driftområden, ÅDT och ytterligare ett stort antal väsentliga dataprodukter.

Autori Basic är utvecklad för att hjälpa vägaktörer i vardagen! Verktyget är gratis att testa och enkelt att använda. Om detta verkar intressant, tveka inte att kontakta oss på sales@nullautori.se, så fixar vi en licens.

 

Takaisin