Är du vår nya Autorian?

Med Autoris utbud hjälper vi våra kunder att effektivisera underhåll och dra nytta av ny teknik. Att hjälpa våra kunder är fokus i vår verksamhet, men det är endast möjligt då våra medarbetare verkligen trivs på jobbet. Vi säkerställer varje medarbetares trivsel genom att erbjuda en trygg, tillförlitlig och öppen atmosfär där all personal respekteras och värderas. För att upprätthålla och utveckla samhörigheten så anordnar vi även ofta olika events för personalen.

Vår verksamhet är målmedveten och ambitiös, så intressanta utmaningar och varierande arbetsuppgifter räcker åt alla. Hos oss är personalens utveckling viktig, och som ett tillväxtbolag är vi redo att ge ytterligare ansvar och utmaningar när det önskas. Genom en öppen och gemensam verksamhet kan vi hjälpa och komplettera varandra för att på så sätt uppnå bästa möjliga resultat.

Förutom våra öppna positioner så söker vi även kontinuerligt nya talanger till vårt team. Se nedan för lediganslagna tjänster och sänd in din ansökan enligt given information, eller fyll i ansökningsformuläret. Vi återkommer till dig snarast möjligt.

Lediga tjänster

Programmerare

Autori är föregångaren inom digitalisering av underhåll för vägar, gator och eldistributionsnät. Deras produkter möjliggör att med nyaste tekniken få en uppdaterad lägesbild och informationsförmedling, oavsett om det handlar om underhåll av vägar eller eldistributionsnät eller dess kvalitetsövervakning. Detta mjukvarubolag från Uleåborg består av 20 medarbetare och erbjuder egenutvecklade produkter till ett flertal kunder såsom t.ex. YIT och NCC.

Autori söker programmerare i en fast tjänst till Uleåborg! Detta är ett utmärkt tillfälle för såväl yngre utvecklare som mer erfarna.

Som programmerare fokuserar du på underhåll och utveckling av Autori-systemet. Produkten som körs i Microsoft Azures molntjänst är mångsidig. Den innehåller en webbtjänst samt en mobilapplikation som används för fältarbete. Därutöver så ansluts vid behov även externa datainsamlingsenheter (IoT-integrationer) till systemet, och systemintegration till utomstående system byggs. Som programmerare kan du fördjupa din kompetens inom samtliga nämnda delområden, med beaktande av dina speciella intresseområden.

I din roll erbjuds följande

  • Fast tjänst hos en mycket tillförlitlig arbetsgivare
  • Möjlighet att utveckla din kompetens med hjälp av moderna utvecklingsverktyg
  • Arbete, där du ser inverkan av din arbetsinsats gentemot stora kunder
  • Kunniga kollegor och stöd från hela teamet

Vi söker nu motiverade personer som vill utveckla sin kompetens i ett bra team. Vi önskar att du har en passande examen på högskolenivå och kunskaper inom programmering. Det är en stor fördel om du även har programmering som egen hobby. Vi hoppas även att du har en energisk attityd och god samarbetsförmåga. Till din fördel är erfarenhet från olika typer av webbteknologi, programmering (C#) och Microsoft Azure. Även databaskunskaper (SQL) och React ses som fördelar. Rollen formas utifrån din erfarenhet, så tjänsten kan vara perfekt för dig oavsett om du redan är en erfaren programmerare eller i början av din karriär.

Tjänsten är en direktrekrytering, d.v.s. med utvald person upprättas ett fast arbetsavtal med Autori. Heltidsanställningens start är enligt överenskommelse, snarast möjligt. Autoris kontor är beläget i Uleåborg på adressen Kiviharjunlenkki 1 B.

Sök snarast, vi påbörjar intervjuer direkt när vi får potentiella kandidater. Ytterligare information kring tjänsten ges av verkställande direktören Keijo Pulkkinen, via epost keijo.pulkkinen@nullautori.fi eller telefon +358 40 821 2646. Vi behandlar samtliga ansökningar konfidentiellt. Vi tar emot ansökningar med löneanspråk tills vidare, och tjänsten tillsätts omedelbart då vi hittar rätt person.

Fyll i ansökan