Digitalisaatio­konsultointi

Tietopalveluiden lisäksi Autori Oy tarjoaa tutkimus- ja kehittämisprojekteihin asiantuntemusta, koulutuspalveluja sekä tukikonsultointia. Konsultointimme tukee kunnossapidon osapuolten toiminnan digitalisoinnin kehittämistä lähtien toimintamallin muutoksesta yltäen uusien teknologioiden ja laitteiden hyödyntämiseen.

Tuotteet

Ota yhteyttä tai varaa henkilökohtainen demo yksityiskohtaisempaa esittelyä varten.

Digitalization consulting

Autori digitalization consulting palvelu auttaa asiakkaitamme tarjoamalla asiantuntemusta eri tutkimus- ja kehittämisprojekteihin sekä testaamalla ja verifioimalla uusimpien teknologioiden käytettävyyttä toiminnan tehostamiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Tarjoamme asiakkaillemme myös koulutusta, tukikonsultointia ja mobiililaitteita helpottaakseen ja nopeuttaakseen asiakkaidemme digitalisaatioprosessia ja toimintaa.

Olemme osallistuneet digitalisaation kehittämisprojekteihin liittyen esimerkiksi 360-kuvien hyödyntämiseen, tietyömaiden liikenteenohjaustietojen automaattiseen jakeluun, joukkoistettuun tiedonkeruuseen, dronejen ja videokuvan hyödyntämiseen siltojen vuositarkastuksissa sekä teiden kuivatusten todentamisessa.

Ota yhteyttä tai varaa henkilökohtainen demo yksityiskohtaisempaa esittelyä varten.