Oletko sinä uusi Autorilainen?

Autorin tarjonnalla autamme asiakkaitamme tehostamaan kunnossapitoa ja hyödyntämään uusia teknologioita kun niistä on hyötyä. Asiakkaiden auttaminen on toimintamme fokuksessa, mutta se on mahdollista vain, jos työntekijämme viihtyvät aidosti työpaikallaan. Varmistamme jokaisen työntekijän viihtyvyyden tarjoamalla turvallisen, luotettavan ja avoimen työilmapiirin, missä kaikkia henkilöitä kunnioitetaan ja arvostetaan. Yhteenkuuluvuuden ylläpitämiseksi ja sen kehittämiseksi järjestämme lisäksi usein erilaisia tapahtumia henkilöstölle.

Toimintamme on määrätietoista ja kunnianhimoista, joten kiinnostavia haasteita ja vaihtelevia työtehtäviä riittää kaikille. Työntekijöidemme henkilökohtainen kehitys on tärkeä ja kasvuyrityksenä olemme valmiita antamaan lisää vastuuta ja haasteita silloin, kun sitä halutaan. Toimimalla yhdessä ja avoimesti voimme auttaa ja täydentää toisiamme parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Avoimien työpaikkojen lisäksi haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme jatkuvalla haulla. Katso alta haettavat, vapaana olevat työpaikat ja toimita ohjeistetut tiedot annettuihin yhteystietoihin tai täytä hakulomake tarvittavin tiedoin. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Senior Software Engineer

Haemme Autori Oy:n tuotekehitystiimiin uutta vahvistusta Senior Software Engineer -position muodossa.

Autori tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä rakentamaan teiden, katujen ja sähköverkkojen digitalisointia. Autorin tavoitteena on rakentaa ratkaisuja, jotka tehostavat infrastruktuurin kunnossapidon tiedonhallintaa ja edistävät seuranta sekä raportointitapoja. Pääset myös osaksi rakentamaan Autorin kansainvälistymistä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Oulussa, Helsingissä ja Rovaniemellä. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

Kehitystiimin jäsenenä vastaat osaltasi järjestelmän ydintoimintojen kehittämisestä. Työn painotus tulee olemaan backend-kehitystyössä. Autorin järjestelmä on rakennettu Microsoft Azure -ympäristöön, joten osaaminen Azuren eri palveluiden ja modernin pilviarkkitehtuurin osalta on erittäin oleellinen osa tehtävässä menestymistä. Tehtävässä toimit osana jo olemassa olevaa tiimiä, joten pidämme tärkeänä kommunikointitaitoja ja ymmärrystä tiimityön lainalaisuuksiin. Senior-position myötä odotamme sinulta myös valmiutta tukea nuorempia kollegoita tilanteen niin vaatiessa.

Odotamme sinulta

  • Alan korkeakoulututkintoa, tai vahvaa kokemusta ja harrastuneisuutta alalta.
  • Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Kokemusta julkiseen pilveen (esim. Azure) toteutettujen järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta.
  • Kokemusta ketterän kehityksen menetelmistä.
  • Osaamista C#, .NET, Rest API, SQL, NoSQL, CI/CD, IaC.

Toivomme sinun tuovan oman persoonasi osaksi tiimiämme. Pidämme tärkeänä myös halua haastaa omaa osaamista ja intoa oppia uutta.

Tule mukaan osaavaan tiimiin, jossa kannustava ja avoin työilmapiiri tukee kehittymistäsi. Autori tarjoaa kilpailukykyiset palkka-, lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Myös kattava työterveyshuolto kuuluu oleellisena osana Autori:n henkilöstölle.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteeseen adecco.fi tai sähköpostitse ilari.impola@nulladecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Tuija Ervasti, tuija.ervasti@nulladecco.fi, 040 667 1242 ja Ilari Impola, ilari.impola@nulladecco.fi, 050 444 4424.

Avoin hakemus

Autori on teiden, katujen ja sähköverkkojen kunnossapidon digitalisoinnin edelläkävijä. Autorin päätuote mahdollistaa uusimmilla teknologioilla ajantasaisen tilannekuvan ja tiedonvälityksen, oli kyseessä sitten teiden ja sähkönjakeluverkkojen kunnossapito tai niiden laadunvalvonta. Tämä 20 hengen oululaista osaamista edustava ohjelmistotalo tarjoaa sisäisesti kehitettyä tuotetta useille luottoasiakkailleen kuten YIT:lle ja NCC:lle.

Haemme osaajia backend- ja frontend-ohjelmoinnin, DevOpsin, UX:n ja testausautomaation saralla. Autorilla työskennellään seuraavilla teknologioilla: Azure, C#, CosmosDB, MS SQL, JavaScript, React, Android. Työtehtäviä kehitetään vahvuuksien ja kiinnostus kohteiden mukaan, joten pääset syventymään erityisesti sinua kiinnostaviin osa-alueisiin osaavassa porukassa.

Tuote on monipuolinen, se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot) sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Työtehtävässä sinulle tarjolla on

  • Työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta
  • Kiinnostava ympäristö, jossa pystyt aidosti kehittymään
  • Työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen
  • Hieno tilaisuus päästä kansainvälistyvän yrityksen kasvuun mukaan
  • Hyvin yhteentoimiva työporukka ja hyvä työilmapiiri

Haemme motivoituneita tekijöitä, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Toivomme taustaltasi usean vuoden kokemusta ohjelmointiin, testaukseen tai palvelumuotoiluun liittyvistä tehtävistä ja soveltuvia korkeakouluopintoja. Mikäli kiinnostut paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostilla Autorin Toimitusjohtaja Keijo Pulkkiselle (keijo.pulkkinen@nullautori.fi, +358 40 821 2646) tai täytä alla oleva lomake. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus

Autorin uratarinat

Autori työllistää noin kaksikymmentä infra- ja ohjelmistoalan osaajaa Oulussa, Helsingissä ja Rovaniemellä. Työntekijöitämme yhdistää halu auttaa asiakkaitamme sekä kehittää omia taitojaan. Kasvuyrityksenä meille on tärkeää tarjota vastuuta ja haasteita, jotta työ säilyy mielekkäänä tekijälleen.

Autorin Uratarinat kerää yhteen ammattilaistemme tarinoita ja mietteitä meillä Autorilla työskentelystä. Tarinoiden myötä pääset tutustumaan paremmin henkilökuntaamme ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin uralla.

Iiro Puhakka – ohjelmistokehittäjä

Oulussa ohjelmistokehittäjänä työskentelevä Iiro Puhakka päätyi Autorille noin 2,5 vuotta sitten. Filosofian maisteriksi valmistunut Iiro opiskeli tietojenkäsittelytieteitä Oulun yliopistossa ja kiinnostui Autorista, sillä meillä käytettävä teknologia kohtasivat hänen osaamisensa sekä kiinnostuksenkohteidensa kanssa.

Autorilla Iiro on ollut mukana uudistamassa pitkäaikaisia tuotteitamme modernimpaan malliin. Näissä projekteissa Iiro on päässyt miettimään käytettäviä teknologisia ratkaisuja, sekä työstämään käyttöliittymiä.

Tällä hetkellä Iiro työskentelee Product-tiimissämme, jossa hänen tekemisensä liittyy olennaisesti siihen, mitä käyttäjä näkee järjestelmää käyttäessään. Työtehtävät eivät suinkaan keskity vain frontend-puolen kehitykseen, vaan skaala alkaa jo tietomallien kehityksestä tietokantatasolta lähtien. Valtaosa itse koodauksesta tapahtuu C#:lla, minkä lisäksi Iiron työpäivät kuluvat React.js-kehityksen parissa käyttöliittymän puolella.

Iiro viihtyy erinomaisesti koodauksen parissa ja arvostaakin, että on saanut fokusoitua siihen. Hän luonnehtii koodausta ja ohjelmistokehitystä ongelmanratkaisuksi, jossa pääsee haastamaan itseään. ”On mielenkiintoista nähdä miten isoista ja monimutkaisistakin ongelmista saadaan helpommin päähän istuva ja toimiva ratkaisu jakamalla ongelma pienempiin paloihin”, Iiro tuumaa.

Omaa osaamistaan ja mielenkiintoaan työtä kohtaan Iirolla ylläpitää erilaisten koodauksen mahdollistamien vaihtoehtojen ymmärtäminen ja niiden erojen merkityksen tunnistaminen. Moni ongelma on mahdollista ratkaista usealla eri tavalla, ja Iiron tehtävä on valita niistä paras kuhunkin tilanteeseen.

Opinnoistaan suoraan ensimmäiseen IT-alan työpaikkaan siirtynyt Iiro kokee, että apua on aina saatavilla tarpeen tullen. Hänen mukaansa työporukka on erittäin osaavaa ja kokenutta, eikä yksin tarvitse jäädä missään tilanteessa. Työporukan kesken vallitsee sopivan rento ilmapiiri, jossa voi puhua muustakin kuin työasioista.

Iiron tulevaisuudentavoitteet ovat selkeät. Ohjelmointi vaatii jatkuvaa opiskelua ja omien taitojen kehittämistä, mihin Iiro haluaa panostaa myös jatkossa. Meillä Autorilla mahdollisuudet tähän ovat ensiluokkaiset.

Autorista työpaikkana kiinnostuneille Iiron viesti on kannustava. Mahdollisuudet kehittyä ohjelmistokehityksen eri osa-alueilla ovat rajattomat. Työskentely meillä on mahdollista joustavasti sekä toimistolla että etänä. Hauskaan ja osaavaan työporukkaan on helppo liittyä, kun oma asenne on kohdallaan!