Oletko sinä uusi Autorilainen?

Avoimien työpaikkojen lisäksi haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme jatkuvalla haulla. Katso alta haettavat, vapaana olevat työpaikat ja toimita ohjeistetut tiedot annettuihin yhteystietoihin tai täytä hakulomake tarvittavin tiedoin.
Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija

Kasvumme on ollut tasaista ja taas on tullut aika hakea lisää vahvistusta Autori Oy:n ketterään ja nopeasti reagoivaan tiimiin OHJELMISTOSUUNNITTELIJAN muodossa.

Tehtäviisi kuuluu

Ohjelmistosuunnittelijana tehtäväsi ovat todella monipuolisia. Pääset osallistumaan laaja-alaisesti ohjelmistotuotannon eri vaiheisiin ja kehittämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. Tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi käyttöliittymäohjelmointia, tietokantojen optimointia, asiakastukea tai vaikkapa järjestelmäintegraatioiden suunnittelua. Työtehtäväsi eivät ole ennalta määritellyt vaan pystyt vaikuttamaan työsi sisältöön. Pääset käyttämään uusimpia teknologioita sekä innovoimaan tulevaisuuden ratkaisuja. Teemme hyvin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa joten saat työstäsi myös konkreettista palautetta suoraan asiakkaalta.

Odotamme sinulta

  • Yliopistotason soveltuvaa koulutusta
  • Ohjelmointitaitoja
  • Halua ja kykyä kehittyä ohjelmistoalan ammattilaisena
  • Energisyyttä ja vuorovaikutteisuutta
  • Ryhmätyötaitoja

Arvostamme

  • Kokemusta mobiilipalveluiden kehittämisestä ja pilvipalveluympäristöistä
  • Kokemusta erilaisista tietokantaratkaisuista ja paikkatietojärjestelmistä
  • Muun muassa seuraavien teknologioiden tuntemusta: C#, .NET, SQL, AJAX, MVC, JSON, Azure, JavaScript, jQuery, CSS3, HTML5, Bootstrap
  • Harrastuneisuutta ohjelmoinnin saralla

Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja sitoutunutta henkilöä joka on halukas antamaan oman arvokkaan panokseensa yrityksen menestymisen eteen. Aikaisempi kokemus edellä mainituista teknologioista katsotaan hyväksi mutta se ei ole pakollista. Jos siis koet, että työskentely pienessä yrityksessä jossa palaute on välitöntä ja työsi jälki näkyy, on sinun juttusi, laita hakemus tulemaan!

Tarjoamme sinulle

Tarjolla on vakituinen työpaikka erittäin luotettavalla työnantajalla. Pääset tekemään työtäsi pitkäjänteisesti, nykyaikaisia kehitystyökaluja käyttäen ja osaavien kollegoiden tukemana. Aktiivisen työyhteisön osana työskentelet kannustavassa ilmapiirissä, osaamiseesi mitoitetussa vastuussa. Toimistomme sijaitsee Oulussa osoitteessa Kiviharjunlenkki 1 B.

Toimita hakemuksesi

Toimita hakemuksesi osoitteeseen keijo.pulkkinen@nullautori.fi ja liitä hakemukseen myös CV:si pdf-muodossa. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen ole yhteydessä toimitusjohtaja Keijo Pulkkiseen (0408212646) tai kehittämispäällikkö Anssi Rytkyyn (anssi.rytky@nullautori.fi, 0405325599).