Oletko sinä uusi Autorilainen?

Autorin tarjonnalla autamme asiakkaitamme tehostamaan kunnossapitoa ja hyödyntämään uusia teknologioita kun niistä on hyötyä. Asiakkaiden auttaminen on toimintamme fokuksessa, mutta se on mahdollista vain, jos työntekijämme viihtyvät aidosti työpaikallaan. Varmistamme jokaisen työntekijän viihtyvyyden tarjoamalla turvallisen, luotettavan ja avoimen työilmapiirin, missä kaikkia henkilöitä kunnioitetaan ja arvostetaan. Yhteenkuuluvuuden ylläpitämiseksi ja sen kehittämiseksi järjestämme lisäksi usein erilaisia tapahtumia henkilöstölle.

Toimintamme on määrätietoista ja kunnianhimoista, joten kiinnostavia haasteita ja vaihtelevia työtehtäviä riittää kaikille. Työntekijöidemme henkilökohtainen kehitys on tärkeä ja kasvuyrityksenä olemme valmiita antamaan lisää vastuuta ja haasteita silloin, kun sitä halutaan. Toimimalla yhdessä ja avoimesti voimme auttaa ja täydentää toisiamme parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Avoimien työpaikkojen lisäksi haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme jatkuvalla haulla. Katso alta haettavat, vapaana olevat työpaikat ja toimita ohjeistetut tiedot annettuihin yhteystietoihin tai täytä hakulomake tarvittavin tiedoin. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Software Developer

Autori on teiden, katujen ja sähköverkkojen kunnossapidon digitalisoinnin edelläkävijä. Heidän päätuotteensa mahdollistaa uusimmilla teknologioilla ajantasaisen tilannekuvan ja tiedonvälityksen, oli kyseessä sitten teiden ja sähkönjakeluverkkojen kunnossapito tai niiden laadunvalvonta. Tämä 20 hengen oululaista osaamista edustava ohjelmistotalo tarjoaa sisäisesti kehitettyä tuotetta useille luottoasiakkailleen kuten YIT:lle ja NCC:lle.

Autori etsii Software Developeria Ouluun, työ on kokoaikainen.

Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet ohjelmistokehityksen parissa? Haluatko työskennellä hienon tuotteen parissa kansainvälistyvässä yrityksessä? Lue lisää ja hae tehtävään vielä tänään!

Autorilla Software Developer -roolissa paneudut Autori-järjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon. Tuote on monipuolinen, se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot) sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Roolissa keskiössä on Azure -web-palveluiden kehittäminen keskittyen erityisesti pilvipalveluarkkitehtuuriin ja backend-puoleen. Autorilla työskennellään seuraavalla stäkillä: Azure, C#, CosmosDB, MS SQL, JavaScript, React, Android. Roolia on mahdollista kehittää vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, näin pääset syventymään erityisesti sinua kiinnostaviin osa-alueisiin.

Tehtävässä sinulle tarjolla on

  • vakituinen työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta
  • kiinnostava ympäristö, jossa pystyt aidosti kehittymään sekä pitämään mielenkiintosi yllä eteenpäin menevän tekemisen myötä
  • työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen
  • hieno tilaisuus päästä kansainvälistyvän yrityksen kasvuun mukaan
  • hyvin yhteentoimiva työporukka ja työilmapiiri

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Toivomme taustaltasi usean vuoden kokemusta ohjelmointitehtävistä ja soveltuvia yliopisto-opintoja. Voit olla jo kokenut Azure-osaaja tai sitten sinulla voi olla muuta web-kehityksen osaamista. Mikäli kiinnostut paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella Autorille tai suoraan Sharperille! Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Sharperin kanssa. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 30.09.2019. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@nullstudentwork.com).

Ohjelmistotestaaja

Autori on teiden, katujen ja sähköverkkojen kunnossapidon digitalisoinnin edelläkävijä. Autorin päätuote mahdollistaa uusimmilla teknologioilla ajantasaisen tilannekuvan ja tiedonvälityksen, oli kyseessä sitten teiden ja sähkönjakeluverkkojen kunnossapito tai niiden laadunvalvonta. Tämä 20 hengen oululaista osaamista edustava ohjelmistotalo tarjoaa sisäisesti kehitettyä tuotetta useille luottoasiakkailleen kuten YIT:lle ja NCC:lle.

Autori etsii Ohjelmistotestaajaa Ouluun, työ on kokoaikainen.

Haluatko työskennellä hienon tuotteen parissa kansainvälistyvässä yrityksessä? Lue lisää ja hae tehtävään vielä tänään!

Autori-järjestelmä on monipuolinen, moderni pilvipalvelu. Se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot), sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Autorilla ohjelmistotestaajana olet keskeisessä roolissa Autori-järjestelmän laadunvarmistuksen toteuttamisessa ja sen automatisoinnissa. Ohjelmistotestaajana olet osa Autorin kehitystiimiä ja mukana sovelluskehityksen eri vaiheissa vaatimusmäärittelystä hyväksyntätestaukseen. Autorilla työskennellään seuraavalla stäkillä: Azure, C#, CosmosDB, MS SQL, JavaScript, React, Android.

Tehtävässä sinulle tarjolla on

  • vakituinen työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta
  • kiinnostava ympäristö, jossa pystyt aidosti kehittymään sekä pitämään mielenkiintosi yllä eteenpäin menevän tekemisen myötä
  • työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen
  • hieno tilaisuus päästä kansainvälistyvän yrityksen kasvuun mukaan
  • hyvin yhteentoimiva työporukka ja työilmapiiri

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Toivomme taustaltasi usean vuoden kokemusta web-sovellusten laadunvarmistustehtävistä, soveltuvia opintoja, ymmärrystä ketterän kehityksen menetelmistä, sekä testiautomaatiotyökalujen tuntemusta. Mikäli kiinnostut paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla Autorin Toimitusjohtaja Keijo Pulkkiselle (040 821 2646, keijo.pulkkinen@nullautori.fi). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 15.10.2019. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus