Oletko sinä uusi Autorilainen?

Avoimien työpaikkojen lisäksi haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme jatkuvalla haulla. Katso alta haettavat, vapaana olevat työpaikat ja toimita ohjeistetut tiedot annettuihin yhteystietoihin tai täytä hakulomake tarvittavin tiedoin.
Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Ohjelmistosuunnittelija

Autori on teiden, katujen ja sähköverkkojen kunnossapidon digitalisoinnin edelläkävijä. Heidän päätuotteensa mahdollistaa uusimmilla teknologioilla ajantasaisen tilannekuvan ja tiedonvälityksen, oli kyseessä sitten teiden ja sähkönjakeluverkkojen kunnossapito tai niiden laadunvalvonta. Tämä 20 hengen oululaista osaamista edustava ohjelmistotalo tarjoaa sisäisesti kehitettyä tuotetta useille luottoasiakkailleen kuten YIT:lle ja NCC:lle.

Autori etsii ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Ouluun! Tämä oiva tilaisuus niin juniortasoille kehittäjälle kuin jo kokeneemmalle tekijälle.

Ohjelmistosuunnittelijana paneudut Autori-järjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon. Tuote on monipuolinen, se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot) sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin. Ohjelmistosuunnittelijana pääset syventämään osaamistasi kaikkiin edellä mainittuihin osa-alueisiin huomioiden mielenkiinnonkohteesi.

Roolissa sinulle tarjolla on

  • vakituinen työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta
  • mahdollisuus kehittyä osaavaksi ammattilaiseksi nykyaikaisia kehitystyökaluja käyttäen
  • työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen
  • osaavat kollegat ja koko tiimin tuki

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, joka haluaa jatkaa osaamisensa kehittämistä hyvässä tiimissä. Toivomme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja sekä ohjelmointitaitoja. Erityisesti oma ohjelmointiharrastuneisuus katsotaan eduksi! Lisäksi valitulta henkilöltä toivotaan energistä asennetta ja yhteistyötaitoja. Eduksesi on kokemus erilaisista web-teknologioista, olio-ohjelmoinnista (C#) ja Microsoft Azuresta. Myös tietokanta-osaaminen (SQL) ja React katsotaan eduksesi. Rooli muotoutuu kokemustaustasi mukaan, joten paikka voi olla juuri täydellinen sinulle, olet sitten jo kokenut ohjelmistosuunnittelija tai urasi alkupuolella.

Valitulle henkilölle tullaan solmimaan vakituinen työsopimus suoraan Autorin kanssa. Aloitus kokoaikaisessa tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Autorin toimisto sijaitsee Oulussa osoitteessa Kiviharjunlenkki 1 B.

Hae siis pian, aloitamme haastattelut heti potentiaalisen hakemuksen saavuttua. Tehtävään liittyvät lisätiedot antaa toimitusjohtaja Keijo Pulkkinen, sähköpostitse keijo.pulkkinen@nullautori.fi tai puhelimitse 040 821 2646. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti. Hakemuksia palkkatoivomuksineen otamme vastaan toistaiseksi ja paikka täytetään välittömästi sopivan löydyttyä.