Oletko sinä uusi Autorilainen?

Autorin tarjonnalla autamme asiakkaitamme tehostamaan kunnossapitoa ja hyödyntämään uusia teknologioita kun niistä on hyötyä. Asiakkaiden auttaminen on toimintamme fokuksessa, mutta se on mahdollista vain, jos työntekijämme viihtyvät aidosti työpaikallaan. Varmistamme jokaisen työntekijän viihtyvyyden tarjoamalla turvallisen, luotettavan ja avoimen työilmapiirin, missä kaikkia henkilöitä kunnioitetaan ja arvostetaan. Yhteenkuuluvuuden ylläpitämiseksi ja sen kehittämiseksi järjestämme lisäksi usein erilaisia tapahtumia henkilöstölle.

Toimintamme on määrätietoista ja kunnianhimoista, joten kiinnostavia haasteita ja vaihtelevia työtehtäviä riittää kaikille. Työntekijöidemme henkilökohtainen kehitys on tärkeä ja kasvuyrityksenä olemme valmiita antamaan lisää vastuuta ja haasteita silloin, kun sitä halutaan. Toimimalla yhdessä ja avoimesti voimme auttaa ja täydentää toisiamme parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Avoimien työpaikkojen lisäksi haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme jatkuvalla haulla. Katso alta haettavat, vapaana olevat työpaikat ja toimita ohjeistetut tiedot annettuihin yhteystietoihin tai täytä hakulomake tarvittavin tiedoin. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Autori on teiden, katujen ja sähköverkkojen kunnossapidon digitalisoinnin edelläkävijä. Autorin päätuote mahdollistaa uusimmilla teknologioilla ajantasaisen tilannekuvan ja tiedonvälityksen, oli kyseessä sitten teiden ja sähkönjakeluverkkojen kunnossapito tai niiden laadunvalvonta. Tämä 20 hengen oululaista osaamista edustava ohjelmistotalo tarjoaa sisäisesti kehitettyä tuotetta useille luottoasiakkailleen kuten YIT:lle ja NCC:lle.

Haemme osaajia backend- ja frontend-ohjelmoinnin, DevOpsin, UX:n ja testausautomaation saralla. Autorilla työskennellään seuraavilla teknologioilla: Azure, C#, CosmosDB, MS SQL, JavaScript, React, Android. Työtehtäviä kehitetään vahvuuksien ja kiinnostus kohteiden mukaan, joten pääset syventymään erityisesti sinua kiinnostaviin osa-alueisiin osaavassa porukassa.

Tuote on monipuolinen, se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot) sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Työtehtävässä sinulle tarjolla on

  • Työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta
  • Kiinnostava ympäristö, jossa pystyt aidosti kehittymään
  • Työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen
  • Hieno tilaisuus päästä kansainvälistyvän yrityksen kasvuun mukaan
  • Hyvin yhteentoimiva työporukka ja hyvä työilmapiiri

Haemme motivoituneita tekijöitä, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen työurallaan. Toivomme taustaltasi usean vuoden kokemusta ohjelmointiin, testaukseen tai palvelumuotoiluun liittyvistä tehtävistä ja soveltuvia korkeakouluopintoja. Mikäli kiinnostut paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostilla Autorin Toimitusjohtaja Keijo Pulkkiselle (keijo.pulkkinen@nullautori.fi, +358 40 821 2646) tai täytä alla oleva lomake. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus