Autori Oy

Olemme tarjonneet asiakkaillemme ohjelmistoja ja tietopalveluja vuodesta 1988 lähtien. Yhteistyökumppaneitamme ovat kriittisen infrastruktuurin kunnossapitoon osallistuvat viranomaiset, urakoitsijat ja konsultit. Kehittämämme tietopalvelut ovat saavuttaneet laajalti tunnustusta hyvistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyödyllisyydestä asiakkaiden toiminnalle.

Osaaminen

Kilpailukykymme perustuu osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, asiakkaidemme liiketoiminnan tuntemukseen ja luovuuteen yhdistää uusin teknologia asiakaskohtaisiin sovellusratkaisuihin.

Tapa toimia

Haluamme olla verkostomaisesti toimiva infra-alan edistyksellinen tietopalvelujen ja sovellusten tuottaja, jonka toiminta perustuu jatkuvaan ja aktiiviseen globaalin kehityksen seurantaan, innovointiin ja kehittämiseen.

Kansainvälistyminen

Autori Oy:n kansainvälistymistä varten olemme hakeneet ja saaneet rahoitusavustusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kautta. Avustus mahdollistaa laajemman toteutuksen lisäksi korkeatasoisemman sekä nopeamman hankkeen toteutumisen. Avustuksen myötä saavutamme huomattavasti paremman lopputuloksen.